Euforie în București. Am scăpat de weekend și terasele sunt deschise până la 22:00

Mii de bucureșteni au întâmpinat ziua de luni pe acoperișurile blocurilor, ca la Revelion, serbând cu o sticlă de șampanie și o artifică terminarea weekendului. E prima oară în istoria țării când bucureștenii se bucură că a venit ziua de luni.

Departe de ei gândul că încep o nouă săptămână de muncă, bucuria lor e legată de faptul că azi nu mai sunt nevoiți să intre în casă de la ora 20:00, cum a fost vineri, sâmbătă și duminică, și pot ieși ceva mai mult la aer, bere și discuții cu prietenii, ca oamenii normali.

Mulți s-au lăcomit și și-au decalat programul de muncă, totul ca să poată sta cât mai mult la terase. Pentru că și Dumnezeu e cu muia, nu doar Arafat, nici n-am avut vreme frumoasă în weekendurile trecute: ”Săptămâna e noul weekend”, spun mulți români.

Foarte mulți români au decis chiar ca sâmbătă și duminică să muncească, fie de acasă fie de la birou, și să-și ia liber luni și marți. ”Sâmbătă și duminică oricum sunt cu restricții, legea nu spune care zile să ți le iei, poți lua oricare două consecutive”, spune Decebal Popescu, avocat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 aprilie 2021 08:24
Citește mai mult despre: arafat restricții terase weekend

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult