Euforie în București. Am scăpat de weekend și terasele sunt deschise până la 22:00

Mii de bucureșteni au întâmpinat ziua de luni pe acoperișurile blocurilor, ca la Revelion, serbând cu o sticlă de șampanie și o artifică terminarea weekendului. E prima oară în istoria țării când bucureștenii se bucură că a venit ziua de luni.

Departe de ei gândul că încep o nouă săptămână de muncă, bucuria lor e legată de faptul că azi nu mai sunt nevoiți să intre în casă de la ora 20:00, cum a fost vineri, sâmbătă și duminică, și pot ieși ceva mai mult la aer, bere și discuții cu prietenii, ca oamenii normali.

Mulți s-au lăcomit și și-au decalat programul de muncă, totul ca să poată sta cât mai mult la terase. Pentru că și Dumnezeu e cu muia, nu doar Arafat, nici n-am avut vreme frumoasă în weekendurile trecute: ”Săptămâna e noul weekend”, spun mulți români.

Foarte mulți români au decis chiar ca sâmbătă și duminică să muncească, fie de acasă fie de la birou, și să-și ia liber luni și marți. ”Sâmbătă și duminică oricum sunt cu restricții, legea nu spune care zile să ți le iei, poți lua oricare două consecutive”, spune Decebal Popescu, avocat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 aprilie 2021 08:24
Citește mai mult despre: arafat restricții terase weekend

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult