Fetele care îşi pun la noapte chiştoace sub pernă află cu cine se combină în Vamă

Un vechi obicei românesc spune că fetele care vor să-şi afle ursitul din Vamă pentru acest weekend trebuie să-şi pună sub pernă câteva chiştoace de ţigară şi noaptea vor visa cu cine se vor combina pe plajă.

Legenda spune că dacă şi acasă dormi exact ca pe plaja din Vama Veche, respectiv cu chiştoace sub cap, ai putea afla din timp ce viitor ţi-a fost hărăzit din punct de vedere genital.

„Când eram tânără şi m-am dus prima oară în Vamă nu am crezut, mi-au spus alte fete mai mari şi când colo, ce să vezi, exact aşa a fost. M-am combinat cu un tractorist de la CAP Apahida, care avea radio cu tranzistori şi ascultam muzică de taraf, de petrecere. Ehei, câte seminţe n-am spart noi împreună în weekendul acela”, suspină melancolică Mioara Papuc, care declară că încă de pe atunci Vama nu mai era ce fusese.

Pentru Mioara Papuc, vamaiotă la prima bătrâneţe, vremurile când punea chiştoace sub pernă s-au dus, însă acum transmite la rândul ei tradiţia chiştocului fiicei sale.

„După prima experienţă, în fiecare weekend îmi goleam scrumiera sub pernă. Poate mi se părea mie, dar cu cât erau mai multe chiştoace sub pernă cu atât era visul mai frumos, iar realitatea şi mai virilă. Acum fiica mea duce mai departe tradiţia”, oftează îmbujorată Mioara Papuc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 iulie 2013 08:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult