Gata cu tofu şi kale! Legea produselor româneşti obligă magazinele de vegani să vândă jumări şi tobă

În sfârşit o lege inteligentă! Noua normă privind vânzarea de 51% produse alimentare româneşti a pus la punct magazinele de vegani, care îşi băteau joc de producţia naţională, comercializând exclusiv produse de import, gen seminţe de chia, quinoa, orez negru, sau tofu şi dezgustătoarea varză kale.

Legea va obliga aceste magazine ca pe lângă năut şi alt prostii să vândă jumări şi tobă, sau alte feluri de mâncare românească, precum şorici sau urechi de porc, care sunt mult mai sănătoase, atât pentru organism, cât şi pentru economie. Pentru că veganii ignoră pericolele dietei lor, ei trebuie ajutaţi, încurajaţi, şi la nevoie forţaţi să consume alimentele tradiţionale. Nu vor avea voie să iasă din magazin doar cu o pungă de goji, trebuie să cumpere şi o caserolă de piept de porc.

Mai mult, în faţa magazinelor trebuie să fie un grătar cu sampling de mici şi veganii n-au voie să intre în magazin până nu mănâncă doi-trei mici. La rafturi, lângă fiecare pachet de tofu trebuie pusă o pungă cu cabanos. Dacă vor să vândă linte, în acelaşi borcan trebuie să pună 51% pastă de mici, dar deasupra, ca să bage veganii mâna în ea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iunie 2016 19:06
Citește mai mult despre: kale lege produse romanesti tofu vegani

Alte articole

Vezi mai mult