Geniu! Ca să evite coada de pe DN1, a luat avionul spre Cluj şi s-a paraşutat direct la Sinaia

Zici că nu e român, atât de deștept e! Decebal Popescu a reușit să fenteze karma, cozile de pe DN1, polițiștii care stau cu radarele la miloagă prin boscheți, gherțoii cu SUV-uri, meltenii cu Logan și sute de alte românisme, reușind să ajungă la Sinaia în circa 20 de minute, după ce s-a parașutat dintr-o cursă low-cost București-Cluj.

Compania aeriană susține că nu va depune plângere penală pentru că Decebal Popescu a deschis ușa avionului în timpul zborului, ci va include această opțiune în oferta standard. Pentru doar 13 Euro în plus puteți opta pentru un scaun mai aproape de ieșire, și pentru 25 de Euro puteți folosi una din parașutele de la bord, pe care o returnați la următorul zbor.

Ce e cu atât mai remarcabil e că Decebal Popescu a reușit să aterizeze chiar în curtea Palatului Peleș, evitând taxa de intrare, dar și milogii de pe aleea principală, precum și bișnițarii care vând chinezării: ”Aproape că m-am simțit om. Regret că nu am aterizat lângă Cabana Babele, acum trebuie să stau ore în șir ca să urc cu telecabina. Trebuie să urc, că mă întorc la București cu parapanta, e mai sigur decât cu mașina”, ar fi declarat Decebal Popescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 aprilie 2017 07:04
Citește mai mult despre: avion cluj parasuta sinaia turism

Alte articole

Vezi mai mult