Adio, Magistrala 5! Pentru că a început de peste 10 ani, Metrorex a constatat că proiectul metroului din Drumul Taberei s-a prescris și va începe demolarea. În acest moment nu are sens să fie continuat, chiar dacă e aproape de finalizare, pentru că oamenilor nu le mai pasă de acest metrou și oricum n-ar circula cu el, din mândrie.metrou_drumul_taberei_inchis.jpg

”M-au țepuit atât de mulți politicieni, atât de la PSD cât și de la PNL și PDL, încât mi-ar fi scârbă de mine însumi să urc într-un vagon de pe Magistrala 5”, a spus un locuitor din cartierul blestemat al Capitalei.

”Prescripția e gândită să lase la groapa de gunoi a istoriei nereușitele societății, precum proiectele care au fost începute acum atât de mult timp, că nici nu se mai păstrează autorizația, dacă aceasta a existat vreodată”, explică marele jurist Decebal Popescu.

Proiectul e atât de vechi, că oamenii implicați în el nici nu mai țin minte câtă șpagă au luat: ”A fost demult, eu am ars actele din perioada aceea. Întrebați-i pe nepoții mei, eu sunt la azil”, a spus unul din constructorii metroului, pensionat pe când încă se spunea că în Drumul Taberei va fi metrou peste 3 ani.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 19.02.2019 13:49 Social

National Cinematografic