A crezut că e șmecher, dar tot a luat țeapă! Invitat la o nuntă în alt județ, un român a decis să meargă cu trenul, calculând că întârzierea va însemna să nu mai ajungă deloc. În prostia lui, omul spera să răspundă la telefon peste 3 luni și să spună: ”Nu, nu pot să vin nici la botez, sunt în tren, în câmp, îmi pare rău”.barbat_trist_insurat.jpg

 Spree stupefacția acestuia, conductorul de tren nu a mai oprit în toate haltele și trenul se îndrepta cu repeziciune spre destinație. Disperat, nuntașul a tras semnalul de alarmă, sperând să întârzie trenul. A fost prins de jandarmi și ca amendă i s-au luat banii pe care îi avea în plicul de cadou pentru miri. Conductorul a dezvăluit că n-a mai oprit în toate gările pentru că și el trebuia să ajungă la aceeași nuntă și în prostia lui el se grăbea.

Ca ultimă soluție, bietul om a încercat să sară în alt tren, care venea din sens opus, ca un James Bond al fricii de nunți. A fost prins și imobilizat și predat la destinație socrului mare, care a venit să-l ia cu mașina din gară. Acesta a îndurat 14 ore de penibil, alături de sute de necunoscuți la fel de năpăstuiți ca el, a mâncat cea mai proastă mâncare din viața lui și DJ-ul i-a spart timpanele cu manele. În acest moment, omul se întoarce spre casă cu trenul, care evident are întârziere.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Sunday, 28.05.2017 09:03 Social

National Cinematografic