Criză meteorologică la cel mai înalt nivel. Guvernul a declarat stare de urgenţă şi a decis să mute 1 Mai pe 10 mai, pentru ca românii să nu rişte să le strice ploaia micii. Meteorologii au avertizat că există pericolul ca românilor să le plouă în bere, şi soluţia unanimă a fost că e mai bine să prevenim decât să ne trezim cu micii uzi.gratar_10mai.jpg

“Nu e nicio problemă că suprapunem 1 Mai, o sărbătoare comunistă, peste 10 mai, ziua regatului, pentru că România e şi comunistă şi are şi rege, atât german, cât şi ţigan, deci e mai mult decât potrivit”, ar fi declarat premierul Grindeanu, într-un acces de sinceritate.

Evident, bugetarii au cerut imediat să aibă liber între 1 şi 10 mai, pentru că “tradiţia e tradiţie, haideţi să nu ne batem joc de nevoile funcţionarilor”, semn că viitorul cocalarilor din România e asigurat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 20.04.2017 21:16 Social

National Cinematografic