Guvernul mută 1 Mai-ul pe 10 mai, ca să nu riscăm ploi şi frig în mini-vacanţă

Criză meteorologică la cel mai înalt nivel. Guvernul a declarat stare de urgenţă şi a decis să mute 1 Mai pe 10 mai, pentru ca românii să nu rişte să le strice ploaia micii. Meteorologii au avertizat că există pericolul ca românilor să le plouă în bere, şi soluţia unanimă a fost că e mai bine să prevenim decât să ne trezim cu micii uzi.

“Nu e nicio problemă că suprapunem 1 Mai, o sărbătoare comunistă, peste 10 mai, ziua regatului, pentru că România e şi comunistă şi are şi rege, atât german, cât şi ţigan, deci e mai mult decât potrivit”, ar fi declarat premierul Grindeanu, într-un acces de sinceritate.

Evident, bugetarii au cerut imediat să aibă liber între 1 şi 10 mai, pentru că “tradiţia e tradiţie, haideţi să nu ne batem joc de nevoile funcţionarilor”, semn că viitorul cocalarilor din România e asigurat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 aprilie 2017 19:16
Citește mai mult despre: 1 mai guvern vacanta vreme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult