Exclusivism total în Poiana Brașov. Anul acesta în stațiune sunt prezenți doar bugetari, pentru că doar aceștia, cu salariile lor grase și nemeritate, își permit prețurile exorbitate din stațiunea montană.poiana_rezervat_bugetari.jpg

”E scump, dar nu e ca și cum aș da din banii mei. Plătesc din banii proștilor care lucrează la stat și cotizează pentru noi. Cum adică noi nu producem nimic? Dar am făcut o facultate!”, spune un bugetar din Poiană. Acesta se plânge că e nevoit să plătească teleschiul: ”Statul ar trebui să se implice mai mult. Să se dea o ordonanță să avem gratuit, noi bugetarii, pe telescaun și teleschi”.

Prezența masivă a bugetarilor se explică și prin faptul că doar bugetarii au atâtea zile libere încât își pot permite să stea prin Poiană în timpul săptămânii, nu ca săracii de la privat, care vin să se dea de 2-3 ori pe pârtie în weekend și apoi pleacă, pentru că nu au bani nici măcare de un whisky în barul hotelului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 30.12.2018 10:35 Social

National Cinematografic