Ajunge! OPC a început controalele în magazinele nesimţite, care pun colinde, dar nu oferă clienţilor şi dopuri de urechi, ca să se poată apăra de dezgustătoarele şi chicioasele cântece care te râcâie pe creier când încerci să găseşti cea mai ieftină mazăre pentru salata boeuf.dopuri_urechi_colinde.jpg

“Amenzile sunt mari, şi în unele cazuri, mai precis Hruşcă, se poate ajunge la închiderea magazinului. E şi cazul unui concept store al unui lanţ pe care nu îl vom numi, care a trebuit să fie demolat, pentru că încă se simţeau colindele la 4 ore după închidere, era o vibraţie malefică în zonă de la atâta ler, şi nu doar de la management, cum e de obicei la aceste magazine”, spune Decebal Popescu, şef OPC.

Controalele au devenit necesare pentru că au fost cazuri în care clienţii deranjaţi de colinde nu au putut suna la Protecţia Consumatorului pentru că erau prea ocupaţi să se zvârcolească în convulsii pe jos în raionul de mezeluri, din cauza colindelor insuportabile. Bieţii oameni descriu colindele drept “un blestem” şi ar prefera să mănânce lame de ras decât să le mai audă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 07.12.2017 22:17 Social

National Cinematografic