În sfârşit o lege bună. OPC va închide magazinele care pun colinde, dar nu vând şi dopuri de urechi

Ajunge! OPC a început controalele în magazinele nesimţite, care pun colinde, dar nu oferă clienţilor şi dopuri de urechi, ca să se poată apăra de dezgustătoarele şi chicioasele cântece care te râcâie pe creier când încerci să găseşti cea mai ieftină mazăre pentru salata boeuf.

“Amenzile sunt mari, şi în unele cazuri, mai precis Hruşcă, se poate ajunge la închiderea magazinului. E şi cazul unui concept store al unui lanţ pe care nu îl vom numi, care a trebuit să fie demolat, pentru că încă se simţeau colindele la 4 ore după închidere, era o vibraţie malefică în zonă de la atâta ler, şi nu doar de la management, cum e de obicei la aceste magazine”, spune Decebal Popescu, şef OPC.

Controalele au devenit necesare pentru că au fost cazuri în care clienţii deranjaţi de colinde nu au putut suna la Protecţia Consumatorului pentru că erau prea ocupaţi să se zvârcolească în convulsii pe jos în raionul de mezeluri, din cauza colindelor insuportabile. Bieţii oameni descriu colindele drept “un blestem” şi ar prefera să mănânce lame de ras decât să le mai audă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
7 decembrie 2017 20:17
Citește mai mult despre: colinde opc supermarket

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult