În sfârșit! Polițiștii în civil au primit tricourile pe care scrie ”Polițist în civil”

Polițiștii în civil răsuflă ușurați, după ce mult așteptatele tricouri imprimate cu ”Polițist în civil” au sosit azi. Puși să renunțe la uniformă pentru a-i amenda mai eficient pe românii care nu poartă mască, polițiștii în civil erau nevoiți să poarte poze cu ei în uniformă sau să umble cu chipiul în ghiozdan, pentru că altfel le era greu să demonstreze că sunt polițiști.

”Era imposibil să amendezi pe cineva, că fără uniformă nimeni nu ne credea că suntem polițiști”, s-a plâns ofițerul Robert Acrișor. ”Chiar era nevoie de aceste tricouri, că e singura soluție ca să fim și în civil, dar să și știe lumea că suntem polițiști. Vom fi mult mai eficienți așa, sunt convins.”

Îmbrăcați în aceste triocuri, polițiștii vor evita și situațiile neplăcute de genul celei de acum două săptămâni, când polițiștii în civil s-au amendat între ei pentru că nu știau că sunt colegi. ”În plus, când avem aceste tricouri, nu se va mai lua lumea de noi că de ce nu purtăm mască. Și vom putea din nou să cerem șaorma gratis, că în civil trebuia să ne-o luăm din banii noștri”, a explicat același Robert Acrișor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
19 octombrie 2020 08:47
Citește mai mult despre: masca politist tricou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult