În Vama Veche se cere 1 leu ca sa intri în mare, că sigur te piși acolo

În Vama Veche, stațiunea preferată a rebelilor care sunt nemulțumiți de țara asta, se introduce o nouă taxă, care ar putea revolta pe foarte multă lume. Este vorba de taxa de intrare în mare, care va fi de 1 leu, întrucât experiența a demonstrat că turiștii intră acolo exclusiv ca să se pișe.

„De-a lungul timpului cei care vin la Vamă au evitat constant să plătească un leu pentru dreptul de a se pișa la budă din stațiune folosind pentru acest scop marea, de-aia arată cum arată. Ei bine, ca să nu mai existe probleme, am decis să taxăm și asta”, a declarat primarul din Limanu, comuna de care ține „stațiunea” Vama Veche.

Acesta spune că fondurile obținute din taxă vor fi folosite pentru a curăța, o dată la un sfert de secol, plaja de mizerii și pentru a construi o nouă toaletă publică, cu stație de epurare, în care lumea să poate să-și facă nevoile în mod decent. Prin această investiție, Vama Veche ar putea fi adusă la nivelul unei stațiuni de pe litoral de la 1920, ceea ce i-ar permite să acceseze fonduri regale pentru noi modernizări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 iunie 2022 10:31
Citește mai mult despre: taxe Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult