Incompetență! Inaugurarea pasajului Piața Sudului trebuie repetată pentru că nu s-au adus moaște

Bucuria pensionarilor din Berceni la inaugurarea pasajului Piața Sudului a fost de scurtă durată. La nici câteva ore de la inaugurare au apărut vocile critice care au atras atenția asupra faptului că inaugurarea este anulată de drept întrucât la ceremonie nu au fost aduse și niște moaște pentru pupat și rugat.

„Se pare că am fost luați în derâdere de primarul general. Aici, la câteva sute de metri a fost adus, prin bunăvoința domnului primar Băluță chiar Brâul Maicii Domnului, am pupat la el trei zile încontinuu. Fără această inițiativă nu s-ar fi terminat pasajul, că doar cu voia lui Dumnezeu se pot face toate. Era politicos să fie aduse din nou, să-l mai pupăm odată, drept mulțumire”, a declarat Oreste Vladimir, liderul pensionarilor din București.

Din păcate, pentru remedierea situației este nevoie de o serie de moaște mult mai puternice, variantele vehiculate fiind cele ale Cuvioasei Parascheva sau ale Sfântului Dumitru, patronul spiritual al Bucureștiului. „Pentru siguranță se va apela la ambele variante, o pereche de moaște vor fi puse deasupra pasajului și cealaltă pe pasaj”, a declarat șeful direcției Urbanism din Primăria Capitalei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 iulie 2017 12:07
Citește mai mult despre: Firea pasaj piata sudului

Alte articole

Vezi mai mult