Incultura se plăteşte! Angajat al unei şaormerii, dat afară după ce nu l-a recunoscut pe Pleşu

La scurt timp după presupusul incident dintr-o librărie Humanitas, un caz şi mai grav de incultură zguduie intelectualitatea românească! Un angajat Dristor Kebab nu l-ar fi recunoscut pe Andrei Pleşu, căruia i se cuveneau reduceri de 75% la toate produsele din ofertă. Nemulţumit, Pleşu l-ar fi sunat pe însuşi preşedintele turc Erdoğan, cerând concedierea vânzătorului şi una mare, cu extra usturoi.

Trogloditul a fost aspru sancţionat de conducerea unităţii, primind interdicţia de a mai lucra în industria kebabului timp de 40 de ani, iar Pleşu şi-a primit şaorma cuvenită împreună cu scuzele oficiale ale tuturor celor implicaţi.

“Când lucrezi într-o librărie şi eşti tot timpul cu nasul în cărţi, înţeleg să nu recunoşti feţele oamenilor. Dar să vii aici, să pretinzi că eşti şaormar, să îţi vină Pleşu la geam şi să-l întrebi cu nonşalanţă ‘Cu de toate?’ ca pe un client obişnuit… Aşa ceva e intolerabil!”, spune Murat Ortadoğu, şeful şaormăriei.

Potrivit regulamentului intern al celor de la Dristor, clienţii Gold – printre care A. Pleşu – beneficiază, pe lângă reducerea considerabilă, de ingrediente exclusive, precum deliciosul seu de muflon sau jumările orientale din slănină de antilopă. De asemenea, în loc de lipie, Pleşu poate solicita ca şaorma să-i fie îndesată într-un clapon sau un miel.

Vânzătorul a încercat să se scuze, declarând că nu l-ar fi recunoscut pe Pleşu fiindcă “avea faţa acoperită de maioneză” după ce „gustase puţin” din recipientul respectiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 iulie 2015 17:07

Alte articole

Vezi mai mult