Interlopii au furat și câțiva soldați americani și i-au trimis la cerșit

Presa a relatat pe larg cazul interlopilor care au furat în ultimii 4 ani motorină de 2 milioane de dolari de la baza NATO din Mihail Kogâlniceanu, însă publicația noastră este singura în măsură să vă prezinte partea cu adevărat scandaloasă din acest caz.

Departamentul nostru de investigații a aflat din surse sigure că interlopii români au furat nu doar motorină, ci și câțiva soldați americani, a căror singură vină este c-au avut ghinionul să fie de gardă în nopțile în care s-a furat motorină. Soldații americani au fost îmbrăcați în haine ponosite și trimiși să cerșească prin tot județul Constanța.

Mai mult, unii soldați americani furați din baza NATO au fost obligați să vândă porumb fiert pe plajă în lunile de vară, toate încasările ajungând în buzunarele interlopilor români. Soldații americani spun că pentru ei asta a fost o experiență traumatizantă, dar nu pentru c-au trebuit să umble cu găleata cu porumb prin soare, ci pentru c-au fost obligați să recite versuri și rime, ca să vândă marfa mai bine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 noiembrie 2021 11:11
Citește mai mult despre: cersit furat NATO soldati

Alte articole

Vezi mai mult