Inundaţii într-un tramvai 41, provocate de transpiraţia călătorilor! Zeci de persoane sinistrate

Linia tramvaiului 41 pare blestemată! Zeci de persoane sunt complet izolate într-un tramvai, ca urmare a inundaţiilor provocate de transpiraţia abundentă a călătorilor. Asta şi pentru că o năpastă nu vine niciodată singură: pe lângă că afară e caniculă, în tramvaiul blestemat se află şi Gabriel Cotabiţă, responsabil în mare măsură pentru tragedie.

„Mi-a luat apa totul, nu mai am nimic”, se plânge o pensionară din Drumul Taberei. „Am avut de toate, că am luat din piaţă de la Moghioroş legume, fructe şi o găină vie, dar s-au dus. Noroc că am luat şi un peşte oceanic, care rezistă în apă sărată, asta e tot ce mai am. Doar că nu mai ştiu pe unde e, l-am sunat pe soţ să vină cu o undiţă să-l prindem.”

Călătorii izolaţi în tramvaiul 41 spun că până acum n-a intervenit nimeni să-i ajute. Autorităţile spun că le este imposibil să intervină, pentru că afară nu există aer condiţionat, ca în birourile lor. „Şi călătorii sunt de vină”, a spus şi Băsescu. „Cine i-a pus să se urce în tramvaiul 41 pe canicula asta?!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 iulie 2013 14:07

Alte articole

Vezi mai mult