Invazie de pokemoni negri cu antene în hotelurile de pe Litoral: “Am prins 6 în cameră!”

Ceea ce părea a fi o simplă distracţie a adolescenţilor s-a transformat într-un coşmar pentru mulţi turişti din staţiunile de pe Litoral! Aceştia se plâng de condiţiile din camerele de hotel, spunând că acestea sunt invadate de pokemoni negri cu antene, foarte înfricoşători şi greu de prins.

“Erau peste tot! Am încercat să-i capturez, dar am rămas fără pokebile. Până la urmă am prins vreo şase cu şlapul, dar ceilalţi s-au ascuns după dulap. N-am închis un ochi toată noaptea, iar la Pokestopul de la recepţie nu era nimeni!”, se plânge un turist.

Deşi proprietarii hotelurilor susţin că sunt la zi cu depokemonizarea, inspectorii de la Sanepid au confirmat că există o problemă şi vor lua măsurile necesare. “Într-o cameră din staţiunea Venus am găsit sub chiuvetă un cuib de Gândachu super-evoluaţi, iar la Neptun, în zona lacurilor, multe hoteluri nu aveau plase care să împiedice roiurile de Ţânţasauri şi Charmuşte, posibili vectori pentru malarie, febra West Nile şi chiar ciumă”, a declarat Arnold Groza, angajat al DSP Constanţa şi fan înfocat al francizei Pokemon.

Reprezentanţii companiilor Niantic şi Nintendo spun că nu sunt responsabili pentru invazia de pokemoni insalubri din staţiunile româneşti. “Algoritmul nostru e foarte simplu – în zonele înverzite, generează pokemoni de pădure. Lângă râu stau pokemonii de apă. Pokemonii de gunoi stau exact unde le place, adică unde nu se face curăţenie zilnic”, a comentat programatorul Bikini Shikoyu. “Dacă nu daţi cu mătura cu săptămânile, nu vă miraţi că vine un Ratatta şi vă roade cablurile!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 iulie 2016 13:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult