Invenţie revoluţionară a cercetătorilor japonezi: telecomanda universală de femei

Cel mai amplu program de cercetare al specialiştilor japonezi se apropie de final. Început acum mai bine de 50 de ani, ca replică la activistele feministe care au introdus emanciparea femeilor, proiectul care şi-a propus controlarea femeii prin intermediul unei telecomenzi este aproape de final. Cum testele preliminare făcute de japonezi au avut nişte rezultate extrem de promiţătoare, ei spun că în maxim o lună produsul va ajunge pe piaţă.

„Cel mai greu de implementat a fost butonul de «Mute». Ani de zile am încercat să stopăm o femeie din vorbit prin intermediul telecomenzii, însă fără nici un rezultat. Am fost de multe ori aproape, însă efectul dura maxim 3 secunde. Am fost chiar pe punctul de a renunţa la proiect din cauza eşecului cu butonul de «Mute» şi doar satisfacţia pe care ştim că o vom provoca tuturor bărbaţilor planetei ne-a făcut să continuăm. Azi pot spune însă că butonul de «Mute» este perfect funcţional”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, But On Shin, şeful proiectului.

Pe lângă butonul de «Mute», care reduce femeile la tăcere, telecomanda oferă bărbaţilor posibilitatea să trimită femeie la cumpărături sau să gătească meniul cerut de un bărbat, toate acestea inclusiv în varianta „Fast forward”. De asemenea, femeile pot fi programate cu ajutorul telecomenzii să poarte discuţii despre fotbal, bere sau meciuri de box.

În varianta full options, clientul are inclusiv posibilitatea să adauge comenzi personalizate pentru comportamentul femeii în dormitor. Cu toate insistenţele noastre, şeful proiectului a refuzat să ne ofere detalii suplimentare, însă ne-a asigurat să telecomanda îi va ajuta pe bărbaţi să facă lucruri la care nici nu îndrăzneau să viseze pînă acum.

Japonezii avertizează totuşi că telecomanda nu funcţionează pe persoanele care au devenit femei după operaţii de schimbare de sex şi pe persoanele care seamănă cu Nikita.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iunie 2010 06:21
Citește mai mult despre: cercetator femei telecomanda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult