Jaf cumplit la o bancă! Un român a plecat dintr-o sucursală cu un credit pe 20 de ani, cu DAE 80%

Costel Dungaciu a crezut că dă lovitura vieții lui când a intrat în această dimineață într-o sucursală bancară, fără să fie observat de pază sau de camerele de supraveghere. Totul a durat mai puțin de jumătate de oră și, când a ieșit, înainte de venirea poliției, omul avea deja un credit pe 20 de ani cu un DAE de 80%.

„Eram un om liniștit, n-aveam nicio grijă, salariul cumsecade, chiria modestă, stăteam la Dristor lângă metrou, îmi permiteam o vacanță în Asia odată pe an, era bine. Acum m-au nenorocit ăștia, jumătate din salariu se duce pe rată, stau într-un apartament din Berceni care nu e al meu, e al băncii pentru încă 20 de ani. Știam că pentru jaf sau tâlhărie se dă maxim 5 ani, mie mi-au dat de patru ori mai mult”, spune bucureșteanul.

Autoritățile au pornit o anchetă dar este foarte greu de găsit făptașul pentru că acesta este în continuare în bancă, în spatele ghișeului și niciun polițist sau procuror nu îndrăznește să se apropie. „Am și eu copii acasă, familie, nu pot să le fac asta. Intru acolo și nu mă nenorocesc doar pe mine, nenorocesc și pe cei apropiați”, a explicat un procuror.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 ianuarie 2018 10:01
Citește mai mult despre: banca credit jaf

Alte articole

Vezi mai mult