Jandarmii l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă duba, să ajungă mai repede la instanță

O nouă surpriză în cazul criminalului din 2 Mai. La sosirea în fața judecătoriei Mangalia, reporterii au constatat că de la volanul dubei se dă jos chiar criminalul Vlad Pascu. Se pare că jandarmii care au primit misiunea de a-l aduce pe Vlad Pascu de la penitenciar la instanță au constatat că sunt în întârziere, așa că au apelat la această soluție de criză: un șofer maniac care poate ajunge în timp record la Mangalia.

Jandarmii care l-au însoțit pe Vlad Pascu spun că era firesc să-i scoată cătușele, că altfel nu avea cum să schimbe vitezele și să ia curbele, mai ales la viteze de peste 200 de km/h. ”N-am văzut așa ceva nici la raliu. Băiatul ăsta poate să-i dea oricând lecții lui Mika Hakkinen”, spune Robert Acrișor, jandarm din dispozitivul de pază al lui Pascu. Acesta spune că totul a fost perfect legal, din moment ce Pascu are permis valabil în continuare și purta centura.

Chiar și noua judecătoare din acest caz a admirat rapiditatea cu care Pascu a ajuns la Judecătorie. ”N-aș fi crezut că se pot face doar 15 de minute de la Poarta Albă la Mangalia. Inițial am crezut că l-au adus cu elicopterul. Practic abia am închis videoconferința, că Pascu a apărut în fața mea, n-am avut timp nici să bârfesc cu colegele cât de tâmpită e aia care avusese dosarul înaintea mea”, a declarat judecătoarea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 mai 2024 13:05
Citește mai mult despre: dubă instanță jandarmi pascu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult