Terorism românesc! Un cumpărător s-a radicalizat la casa de marcat dintr-un supermarket, după ce casiera n-a vrut să-i dea jucăria, pe care trebuia s-o primească după ce făcuse cumpărături de peste 50 de lei. Omul s-a baricadat înăuntru şi ameninţă că va doborî o piramidă de conserve dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările.ostatici_supermarket.jpg

“Au venit cu vrăjeli, că s-a terminat campania, dar avea teancul de jucării lângă casă. Că se dau doar la anumite produse. Şi avea şi ştrumfi în sertar!”, spune românul radicalizat. Nemulţumit de practicile supermarketului, atacatorul a cerut un autobuz, un elicopter, o valiză cu un milion de dolari şi două jucării, semn că situaţia devine critică.

Mulţi clienţi din magazin s-au solidarizat cu teroristul şi au furat produse din rafturi, cât ameninţa el casiera. Respectivii au fost prinşi, dar refuză să returneze produsele, declarând că sunt pradă de război. Poliţiştii încă nu au intervenit, dar cel mai probabil îi vor distrage atenţia cu un sac de jucării şi apoi îl vor imobiliza pe atacator, aruncând în el cu panettone expirat, cu care magazinul e încă plin.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 23.03.2018 18:12 Social

National Cinematografic