Mania burgerilor! Mulţi români sună la descarcerare pentru că le rămâne burgerul blocat în gură

Burgerii tot mai mari pun în pericol vieţile românilor. În ultima perioadă, numărul de urgenţă 112 a fost inundat cu apeluri de la bieţi cetăţeni care au încercat să muşte din burgeri şi au rămas cu mandibula blocată. Echipajele de descarcerare chiar au amplasat un cort în Centrul Vechi, unde poţi să vii să ţi se scoată burgerul pe care l-ai înghiţit din imprudenţă.

“Moda burgerilor a venit prea repede la noi. Trebuie făcute cursuri încă de la clasele mici, despre cum să ne apărăm de pericolul burgerilor şi mai ales de burgerii Gourmet, care sunt cei mai mari şi deci cei mai periculoşi. Ei fiind şi foarte apetisanţi, omul uită tot. El vede doar crusta aia crocantă de pâine de casă presărată cu susan, sau pastila rumenită din vită argentiniană maturată 6 ani într-o pivniţă de fost nazist. Se înfig şi rămân cu burgerul în gât”, explică Decebal Popescu autorul lucrării “Rotunjimile Burgerului. Psihologia unei manii culinare naţionale”.

S-a ajuns la situaţia hilară în care unii oameni mănâncă la McDonalds de frică. Ei nu vor să-şi rişte viaţa şi comandă burgerii normali. Deşi sunt fazi şi făcuţi din rumeguş şi alte deşeuri, măcar nu rişti viaţa. Sigur, există şi voci care susţin că ar trebui desfăcut burgerul şi mâncat pe bucăţi, dar asta e o mare tâmpenie: “Prefer să mor înecat cu burgerul decât să-l desfac”, declară demn Marian Coltea, consumator burgeri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 mai 2016 19:05
Citește mai mult despre: burgeri descarcerare

Alte articole

Vezi mai mult