Nu doar staţiile deja consacrate de metrou beneficiază azi de avantajele vieţii moderne, precum plata contactless! Metrorex a anunţat că toate staţiile de pe magistrala Drumul Taberei vor fi dotate cu cea mai recentă tehnologie metrouless.

pasageri_metrou_dreapta.jpg

“Metrouless nu e un concept nou, doar că în ultima sută de ani majoritatea ţărilor occidentale au uitat de el. Suntem mândri că l-am redescoperit, l-am rafinat şi suntem gata să-l oferim publicului”, explică Aurel Gagiu, inginer la metroul bucureştean.

"Tehnologia metrouless înseamnă mai ieftin, mai rapid şi mai comod pentru toţi călătorii. Mai ieftin pentru că e gratis, mai rapid pentru că nici nu apuci să vezi metroul, şi mai comod pentru că stai acasă", spune purtătorul de cuvânt al Metrorex, Vasile Trolu.

"Şi alte magistrale promise încă de prin 2010, de exemplu cea care duce la aeroportul Otopeni sau cele care vor conecta cartierele Pantelimon şi Colentina, vor fi proiectate cu tehnologie metrouless, pentru că e uşor de implementat şi aduce economii de până la 5% la bugetul companiei", a adăugat reprezentantul Metrorex.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 15.11.2019 10:19 Social

National Cinematografic