Mii de dentişti români, scoşi din faliment de când guma Turbo a reapărut pe rafturi

Afacerea merge ca în vremurile bune! O spun mii de stomatologi care riscau, până în urmă cu câteva luni, să îşi închidă cabinetele din lipsă de clienţi. Medicii au fost salvaţi când celebra gumă Turbo a reapărut în magazine, marcând începutul unei noi ere a pierderii dinţilor în rândul românilor.

“Anul trecut eram gata să mă las de meserie. Acum am caietul de programări plin ochi, cel puţin până în octombrie!”, spune Decebal Popescu, dentist. “Mai bine de 90% dintre românii care îmi calcă pragul au afecţiuni legate de guma Turbo: măsele pierdute în guma Turbo, depuneri de gumă Turbo pe cerul gurii, fălcile cimentate cu gumă Turbo… E exact ca în anii ‘90 sau, cum îi zicem noi, ‘epoca dinţilor de aur’. ”

Deşi e produsă de altă companie, îndrăgita gumă de mestecat are acelaşi gust ca în ‘96, spun hipsterii care au reperat-o în supermarketuri, benzinării sau magazine de bricolaj şi materiale de construcţii din întreaga ţară.

Mai mult, colecţionând surprizele cu maşini, amatorii pot câştiga un levier cu care să-şi descleşteze maxilarul şi alte premii care amintesc de copilărie.

Scris de Vasile
21 august 2014 15:08
Citește mai mult despre: anii 90 dentisti guma turbo nostalgie

Alte articole

Vezi mai mult