Milioane de români se îndreaptă spre Alba Iulia, că au auzit că se dă 100 de Unirea

Puhoaie de patrioți din întreaga țară se îndreaptă spre Alba Iulia, după ce s-a zvonit că de 1 Decembrie se dă 100 de Unirea. Naționaliștii au la ei și un pet gol de Neumarkt, în caz că apucă mai mult și se dă ceva și la pachet. Beți vii sunt dispuși să încingă și o horă a Unirii, sensul de rotire urmând să fie stabilit în funcție de direcția vântului în Alba Iulia.

Bețivii naționaliști spun că nu e exclus ca la serbările de la 1 Decembrie la Alba Iulia să se dea și niște băuturi mai exotice, probabil mai fine: ”Am auzit niște unguri vorbind de Trianon, o fi vreun coniac de-al lor. Eu sunt cu ochii pe ei, dacă destupă vreo sticlă scot declarația drepturilor omului”, spune Vasile D, bețiv român pornit deja spre Alba Iulia.

Bețivii înțeleg însă și latura istorică a prezenței lor la Centenarul de la Alba Iulia. Aceștia vor să viziteze și celula în care Horea și Crișan au fost torturați de austrieci, fiind ținuți fără băutură timp de 6 săptămâni și trași pe roată la cerere, că nu mai suportau viața fără trăscău.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 noiembrie 2018 09:44
Citește mai mult despre: Alba Iulia bautura centenar Unirea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult