Ministerul Sănătății propune ca vaccinurile să se dea cu tigăi la promoție, să fie îmbulzeală

Pentru că tot mai multă lume refuză să-și vaccineze copii, din frică, superstiție sau pur și simplu sărăcie, Ministerul Sănătății a anunțat un program care va asigura o vaccinare din plin a populației. Ideea este ca la fiecare medic de familie, când e perioada de vaccinări, să se facă și o promoție la tigăi, că asta vrea lumea.

„Promoția la tigaie este universală, orice om, tânăr sau bătrân, bogat sau sărac, bărbat sau femeie se emoționează când vede o tigaie de teflon cu doar 10 lei. Tot ce trebuie să facem e să montăm turnicheți în cabinetele medicale, care se vor deschide doar după ce ai vaccinat copilul. Și tigăi, iar în acest caz România are rezerve suficiente, ce credeți că am făcut din combinatul de la Reșița?”, a declarat un director din cadrul ministerului.

Promoțiile vor fi adaptate la vaccinurile ce trebuie făcute, astfel, pentru Hexavalent se va pune și o bormașină cu baterii la promoție și un set de burghie, pentru ROR doar tigaia iar pentru cel anti-gripal pacientul va putea cumpăra un fidgetspinner la preț redus cu 50%.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: tigai vaccin

Alte articole

Vezi mai mult