Noe din Deltă! Dumnezeu i-a spus unui român să pună într-o şalupă 2 kg din fiecare drog

Localnicii din Delta Dunării spun că unul din ei a înnebunit și s-a apucat să construiască o șalupă mare în care tot bagă droguri. Stepan Noe de la Mila 23 spune că i-a apărut Dumnezeu într-un stuf care ardea încontinuu și i-a spus că s-a săturat de cât de drogați sunt oamenii și vrea să-i elimine pe toți.

„Dar pe mine, pentru că sunt vrednic și n-am branconat sturion cu curent electric mi-a zis că mă învață ce să fac. A zis să iau câte două kilograme de din fiecare drog și să le pun acolo pe șalupă, că urmează vreo 40 de zile în care potera o să tot umble pe-aici și o să fie secetă mare, restul oamenilor pe care nu-i iubește Dumezeu o să stea treji încontinuu”, spune dl. Noe.

Acesta a precizat că e vorba de droguri de risc și mare risc, adică cele clasificate așa de autoritățile române, nu se pune problema să pună alcool acolo, pe de o parte că nu e drog de mare risc în Româmnia, îl beau și copiii, iar pe de altă parte că dacă ar pune câte două sticle din fiecare fel băuturică nu ar mai avea loc pe șalupă nici măcar motorul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

30 martie 2019 10:03
Citește mai mult despre: delta droguri noe

Alte articole

Vezi mai mult