Noii McMici, acum şi în Happy Meal! Printre surprize: McDaciaTunată, McManele, McLanţ de Aur

Dacă părinţii s-au îndrăgostit încă de ieri de gustul inconfundabil al McMicilor, e timpul ca şi copiii să se bucure de noul produs în varianta Happy Meal, transmit reprezentanţii lanţului american. Printre surprizele disponibile s-ar putea număra o McDacieTunată de jucărie, un McManelist care cântă când îl apeşi pe burtă dar şi un mini-McLanţ de Aur cu care cei mici se vor putea “da şmecheri” printre colegii de şcoală primară.

“De departe, cea mai incitantă jucărie care se va vinde în Happy Meal alături de McMici va fi McManelistul, în variantele Salam sau Guţă, dar cu machiajul tipic al mascotei noastre, Ronald McDonald”, spune un angajat. “Dacă îl apeşi pe burtă, pe sub maioul cu plasă, scoate diferite sunete, de la variante reeditate ale unor manele de succes – ‘Cine-i mare McBarosan’ sau ‘Sunt un McGigolo’ – până la noul nostru slogan: ‘I’m loving it, mânca-ţi-aş’”.

Foarte entuziaşti, preşcolarii spun că abia aşteaptă McDaciaTunată de jucărie, sperând să primească mai multe, ca să poată organiza curse ilegale şi accidente tragice pe fondul consumului de alcool pe parchetul din sufragerie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
2 mai 2013 15:05

Alte articole

Vezi mai mult