Atunci când se întinde mai mult decât o ţine plapuma, chiar şi un megatrust cu 15.000 de angajaţi poate da faliment în doar câteva săptămâni! E cazul corporaţiei Popescu & Decebal, al cărei CEO a încercat să atragă angajaţii oferindu-le beneficiile pe care le primesc funcţionarii într-o Primărie obişnuită.

faliment_corporatie.jpg
"A încercat să modeleze firma după o primărie de comună: fiecare angajat primea un iPhone nou-nouţ la început de an, ni se plăteau concediile la Mamaia sub pretextul unor traininguri fictive... Când firma achiziţiona ceva, avea grijă s-o facă de la una din firmele noastre mai mici! Frumos! Păcat că n-a ţinut mai mult", spune Aurel, fost angajat în call-centerul companiei, surprins la volanul Bentleyului său.

"Zile libere? Uneori primeam concediu vinerea, ca să facem punte cu joia, care era liberă din motive religioase", adaugă Aurel.

"La noi pe etaj se facturau 4000 de scaune fictive în fiecare lună, ca să avem toţi bani de ţigări. Ehei, ce vremuri", adaugă Marcela, cândva secretară în "raiul corporatiştilor", cum era supranumită firma Popescu & Decebal chiar înainte de faliment.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 20.08.2019 10:41 Social

National Cinematografic