O femeie din cortul unui politehnist din Vama Veche era maică-sa, venită să-i facă un pic de curăţenie

Scenă fără precedent lângă cortul unui student la Politehnică, venit în Vama Veche să se uite la alții cum fac sex. Prietenii lui Lucian D. au remarcat o pereche de papuci de damă în fața cortului și, panicați, au intrat peste el, crezând că are de gând să facă sex înaintea lor. Aceștia au constatat însă că în cort era mama lui Lucian, venită din Dorohoi să-i facă un pic de curățenie băiatului, exact cum face și când stă la cămin.

”Devenise suspect în prima seara, când ne-a spus că se duce până în Mangalia să aștepte pe cineva la gară. Credeam că s-a dus să-și ridice zacusca de acasă. N-a mai apărut la masă și am realizat că e cu cineva în cort. Ne-am apropiat. Am văzut papucii de damă și o basma. Se auzeau niște șoapte. O voce de femeie îi spunea: Așa lași șosetele? Cu chiloții ăștia ce faci? Îi speli? Îi mai porți? Să mi-i pui într-o pungă”, povestește un amic al politehnistului.

Aceștia spun că niște bețive ar fi observat că Lucian e cu o femeie în cort și, întărâtate, ar fi avut de gând să intre peste el și să-l dezvirgineze, însă au fost alungate cu o mătură de mama lui Lucian.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
23 iulie 2017 23:07
Citește mai mult despre: cort femeie Politehnica student Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult