O marcă de săpun se retrage de la Antena 3. Telespectatorii nu cumpără, că nu se spală

Antena începe să piardă brandurile! Deja o agenţie de publicitate a întrerupt contractul şi reclamele la un săpun nu vor mai intra pe niciun post din trustul Intact. Managerii brandului spun că decizia nu are legătură cu mizeriile difuzate zilnic de posturile lui Voiculescu, ci este strict una economică: telespectatorii Antenelor nu cumpără săpun pentru că nu-l folosesc!

“Economic, nu rentează. Facem reclamă de un an şi n-a cumpărat niciun antenist săpun. Decât să aruncăm banii, mai bine le vindem direct PSD-ului, să le dea ei ca pomană electorală. Poate aşa se spală şi ei. Ştim că în publicitate nu e frumos să jigneşti clienţii, dar împuţiţii ăştia nu sunt clienţi, din punctul meu de vedere”, a declarat şeful agenţiei care are contul respectiv.

Şi un cunoscut producător de pastă de dinţi vrea să se retragă de la Antene, pentru că telespectatorul mediu antenist cumpără un singur tub de pastă pe an, dar nu pentru că n-are bani, ci pentru că n-are decât un dinte şi atâta pastă îi trebuie. Totuşi, spaţiile publicitare de la Antene nu vor rămâne goale, pentru că există reclame la spirt, pelerinaje şi alte produse şi servicii pe care le cumpără antenistul generic.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
26 februarie 2016 16:02
Citește mai mult despre: antena 3 antenişti reclame sapun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult