Altă dandana! Pentru că măștile vor fi obligatorii cam peste tot, poliția le impune tuturor românilor să-și schimbe buletinele, ca să aibă poze cu noua înfățișare. Polițiștii spun că nu pot obliga cetățenii să-și dea masca jos pentru a fi legitimați, că ar fi neconstituțional, deci trebuie buletine cu poză cu mască.masca_in_buletin.jpg

Cetățenii sunt indignați că trebuie să facă birocrații stupide în vreme de pandemie și propun să lipească un colant micuț pe buletine, în forma unei măști micuțe, ca să se vadă cum ar arăta. Polițiștii refuză și spun că în felul ăsta putem să folosim buletinul altei persoane și-i vine ăluia amendă acasă, că suntem prinși fumând maraciucă fără declarație.

Și băncile solicită buletine cu poze cu mască, pentru că altfel poate lua oricine credit în numele oricui, arătând un buletin găsit pe jos, de exemplu.Autoritățile susțin că e foarte posibil ca și permisele auto și pașapoartele să trebuiască să fie schimbate. Cetățenii sunt rugați să aibă declarații corespunzătoare atunci când se plimbă printre ghișee.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 13.05.2020 17:21 Social

National Cinematografic