Oficial! Toți românii trebuie să schimbe buletinul, să aibă poză cu mască

Altă dandana! Pentru că măștile vor fi obligatorii cam peste tot, poliția le impune tuturor românilor să-și schimbe buletinele, ca să aibă poze cu noua înfățișare. Polițiștii spun că nu pot obliga cetățenii să-și dea masca jos pentru a fi legitimați, că ar fi neconstituțional, deci trebuie buletine cu poză cu mască.

Cetățenii sunt indignați că trebuie să facă birocrații stupide în vreme de pandemie și propun să lipească un colant micuț pe buletine, în forma unei măști micuțe, ca să se vadă cum ar arăta. Polițiștii refuză și spun că în felul ăsta putem să folosim buletinul altei persoane și-i vine ăluia amendă acasă, că suntem prinși fumând maraciucă fără declarație.

Și băncile solicită buletine cu poze cu mască, pentru că altfel poate lua oricine credit în numele oricui, arătând un buletin găsit pe jos, de exemplu.Autoritățile susțin că e foarte posibil ca și permisele auto și pașapoartele să trebuiască să fie schimbate. Cetățenii sunt rugați să aibă declarații corespunzătoare atunci când se plimbă printre ghișee.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 mai 2020 15:21
Citește mai mult despre: buletin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult