Pasajul Piața Sudului va fi umplut cu „de toate” și prezentat drept cea mai mare șaormă din lume

Primăria București în colaborare cu primăria de sector a decis să investească o sumă importantă din bugetul alocat culturii pe 2017 în pasajul Piața Sudului. Întrucât termenul de execuție a expirat și nu mai poate primi fonduri europene nerambursabile, construcția va fi finalizată din fonduri de la departamentul cultură.

În zilele următoare excavatoare vor introduce în pasaj o lipie învelitoare cu diametrul de 174 de metri apoi câteva tone de carne de pui, cartofi prăjiți, castraveți, varză, roșii, ardei iuți, ceapă și două betoniere de sosuri, dulce și picant, care vor fi îndesate cu buldozerele. Pentru final autospecială de la ISU va fi umplută cu mujdei iar pompierii, singurii pregătiți pentru astfel de operațiuni, vor trage cu tulumba peste mâncare.

Primarul Gabriela Firea spune că va prezenta apoi pasajul drept „Cea mai mare șaormă din lume” iar obiectivul va deveni, fără îndoială, o importantă atracție turistică pentru capitala României. În cinstea evenimentului se vor organiza și cinci concerte de muzică populară, câte unul pe fiecare stradă din zona lucrărilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
21 martie 2017 14:03

Alte articole

Vezi mai mult