De la mic, la mare! Un român a decis să intre în afaceri, dar nu s-a aruncat ca heirupiştii la cine ştie ce mamut business, ci a început de la mic. Mai precis, cu un grătar atât de mic, că încape un singur mic pe el. Eugen se adresează celor care vor să consume un singur mic, la un preţ fix.gratar_mic_bt.jpg

Aşa cum prevede tradiţia, reţeta micilor este secretă, dar Eugen garantează că la fiecare 10 kg de mici intră cel puţin o jumătate de câine, pentru că românii sunt obişnuiţi cu anumite standarde. Antreprenorul spune că singura parte dificilă la mini-grătar e să aţâţe cărbunele. Grătarul e atât de mic, că nu poate să facă vânt cu un carton, ci cu o carte de joc: "Dacă suflu în cărbune, cade micul de pe grătar", spune Eugen.

Eugen e un perfecţionist şi e decis ca mai întâi să devin maestru micar, şi abia apoi să se gândească la afaceri mai mari: “Sigur, mă gândesc să mă extind. Fie mai cumpăr un grătar de un mic, fie mă asociez cu cineva, luăm un credit de la BT Mic pentru afaceri mici şi ne luăm împreună un grătar pe care să încapă 2 sau poate chiar 3 mici, expune Eugen planurile sale ambiţioase.

Scris de Advert Einstein | Monday, 27.03.2017 13:33 Social

National Cinematografic