Patriarhul a exorcizat un preot posedat, care refuza să ia bani de la enoriaşi

Îl cheamă Petre, are 35 de ani, e preot și era posedat de un duh necurat, care îl făcea să nu ceară bani de la enoriași. Asta până când Patriarhul a aflat de demonul care îl chinuia pe bietul preot, și a executat un exorcism impecabil.

”În primul rând m-am dus la casa parohială, am lăsat Mercedesul S600 pe avarii în fața casei, l-am invitat afară să discutăm și l-am rugat să mă ducă până la Patriarhie, să-mi fie șofer numai o oră. Imediat ce s-a urcat la volan, preotul posedat a început să lupte cu demonul modestiei. A început să prindă drag de lux și de credință, care la noi merg mână în mână”, explică Patriarhul.

Cât a fost șoferul Patriarhului, Petre a fost oprit de diverși credincioși, care i-au dat bani, dar punctul culminant al exorcizării a fost la Patriarhiei, când Patriarhul l-a dus pe Petre în camera de tezaur, unde ține banii și aurul Bisericii. Acolo, preotul Petre a căzut în genunchi și a sărutat aurul, fiind părăsit complet de demon.

Întors la parohia sa, preotul a impus imediat o contribuție exorbitantă, obligând enoriașii să o plătească retroactiv, apoi i-a amenințat că dacă nu plătesc pentru nunțile, botezurile și înmormântările din ultimii 10 ani, le dă morții afară din cimitir.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 octombrie 2015 09:06
Citește mai mult despre: bani exorcizare Patriarhul Daniel preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult