Patriarhul a exorcizat un preot posedat, care refuza să ia bani de la enoriaşi

Îl cheamă Petre, are 35 de ani, e preot și era posedat de un duh necurat, care îl făcea să nu ceară bani de la enoriași. Asta până când Patriarhul a aflat de demonul care îl chinuia pe bietul preot, și a executat un exorcism impecabil.

”În primul rând m-am dus la casa parohială, am lăsat Mercedesul S600 pe avarii în fața casei, l-am invitat afară să discutăm și l-am rugat să mă ducă până la Patriarhie, să-mi fie șofer numai o oră. Imediat ce s-a urcat la volan, preotul posedat a început să lupte cu demonul modestiei. A început să prindă drag de lux și de credință, care la noi merg mână în mână”, explică Patriarhul.

Cât a fost șoferul Patriarhului, Petre a fost oprit de diverși credincioși, care i-au dat bani, dar punctul culminant al exorcizării a fost la Patriarhiei, când Patriarhul l-a dus pe Petre în camera de tezaur, unde ține banii și aurul Bisericii. Acolo, preotul Petre a căzut în genunchi și a sărutat aurul, fiind părăsit complet de demon.

Întors la parohia sa, preotul a impus imediat o contribuție exorbitantă, obligând enoriașii să o plătească retroactiv, apoi i-a amenințat că dacă nu plătesc pentru nunțile, botezurile și înmormântările din ultimii 10 ani, le dă morții afară din cimitir.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 octombrie 2015 09:10

Alte articole

Vezi mai mult