Patriciu susţine că ar deţine o înregistrare în care Băsescu loveşte un prim-ministru!

Lumea politică românească riscă să fie zguduită de un nou scandal! Magnatul media Dinu Patriciu a anunţat în această dimineaţă că se află în posesia unei înregistrări video care îl înfăţişează pe Traian Băsescu lovind un premier al României! Mogulul de la “Adevărul” nu a dezvăluit însă identitatea acestuia, dând loc la ipoteze.

Deşi analiştii politici nu au văzut încă caseta, ei speculează că e foarte probabil ca prim-ministrul respectiv să nu fie Emil Boc, deoarece preşedintele ar fi trebuit să se aplece prea mult, şi nici Mihai-Răzvan Ungureanu, fiindcă nu a avut suficient timp să-l enerveze pe Băsescu. “Poate i-o fi zis şi acel premier ceva urât, l-o fi înjurat”, spune un analist apropiat de PDL.

La rândul său, Patriciu a răspuns speculaţiilor dând câteva indicii vagi privind identitatea prim-ministrului suprins pe înregistrare şi motivele pentru care Băsescu l-ar fi lovit: “Pare că acel premier îi vorbeşte urât unei femei care dă senzaţia că ar fi cancelarul Germaniei. De asemenea, deşi sunetul e de proastă calitate, respectivul prim-ministru pare că strigă Trăiască Iliescu!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 iulie 2012 09:07

Alte articole

Vezi mai mult