Mobilizare emoționantă a tuturor purtătorilor de sutană din România. Pentru că unii medici români refuză să mai meargă la muncă în spitale, întrucât statul nu le oferă minime condiții de muncă și nici echipament de protecție, popii s-au oferit imediat să facă ei de gardă în locul doctorilor și să încaseze ei toate șpăgile în perioada stării de urgență.preoti_multi_66120500.jpg

”Sunt bani pe jos, de ce am refuza o asemenea pomană”, explică preotul Onufrie Rîuleț. Popii pe bat obrazul medicilor: ”Noi cum putem să luă bani de la români infectați, și voi nu sunteți în stare? Sunteți niște dezertori de la românism. Datoria românului e să profite după această criză, nu să abandoneze lupta”, spun preoții.

Preoții îi îndeamnă pe medici să lase plicurile cu șpagă în birouri și se vor duce ei să le ia: ”Avem 50.000 de preoți voluntari, gata să ia banii care zac în plicuri. La nevoie putem spune chiar și o rugăciune pentru bolnavi, dar contra cost, evident”, spune patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 31.03.2020 21:05 Social

National Cinematografic