Pentru siguranța șoferilor, pe pârtia Bradu s-a pus un semn cu ”Atenție schiori”

Proiectul pilot demarat pe pârtia Bradu din Poiana Brașov ar putea fi extins în toată țara dacă acesta se dovedește un succes. Administratorii stațiunii au montat la intervale regulae semne cu „Atenție Schiori” pentru a-i preveni pe șoferii care urcă cu mașina pe pârtie de pericolele cu care se pot întâlni.

„România are, din păcate, cel mai mare procent de șoferi accidentați pe pârtia de schi după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un schior neatent care cobora fără să fie atent. Numeroase victime ale acestui sport, șoferi, au ajuns la spital cu spaime și câteodată chiar și la atelierul de tinichigerie”, spune administratorul pârtiei, Ion Drăgulin.

Conducătorii auto care doresc să meargă cu mașina pe pârtia de schi sunt rugați să fie atenți la toate semnele care ar putea semnaliza prezența schiorilor. În afara celor de circulație aceștia se pot uita după urmele din zăpadă lăsate de schiuri, dacă acestea sunt proaspete înseamnă că în zonă se deplasează schiori care le pot zgâria în mod serios mașina.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
18 decembrie 2021 13:51
Citește mai mult despre: masini partie schiori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult