Poliția a întrerupt o nuntă de interlopi, ca să aducă tortul

Moment tensionat la nunta lui Vali Șantaj, interlop din Clanul Duduianu. În jurul orelor 23:30 s-a stins lumina, s-au aprins niște fumigene pe sub mese și un echipaj de mascați a pătruns în salonul de nunți de lux.

Interlopii s-au panicat și începuseră să fugă din local, moment în care polițiștii au aprins artificiile pe tort și au început să aplaude, așa că toată lumea s-a destins și polițiștii au fost îmbrățișați de frații lor infractori.

În glumă, unul din polițiști a strigat: ”Care ai o sabie, să tăiem tortul?”, moment în care au sărit vreo 30 de infractori imenși, cu câte 2 săbii, așa încât polițiștii au făcut din reflex pe ei.

Surprizele oferite de polițiști nu s-au oprit aici. Interlopii au găsit în fiecare felie de tort ori un pistol Beretta, ori un încărcător plin cu gloanțe. Polițiștii spun că dau și ei din ce au primit: ”A fost darul nostru de nuntă. E singura chestie pe care frații noștri din clanuri nu o pot obține legal în momentul ăsta. Altfel, la banii lor, ce era să le dăm noi?”, explică un polițist.

Scris de TNR
21 august 2020 10:08
Citește mai mult despre: interlop

Alte articole

Vezi mai mult