Poliția a întrerupt o nuntă de interlopi, ca să aducă tortul

Moment tensionat la nunta lui Vali Șantaj, interlop din Clanul Duduianu. În jurul orelor 23:30 s-a stins lumina, s-au aprins niște fumigene pe sub mese și un echipaj de mascați a pătruns în salonul de nunți de lux.

Interlopii s-au panicat și începuseră să fugă din local, moment în care polițiștii au aprins artificiile pe tort și au început să aplaude, așa că toată lumea s-a destins și polițiștii au fost îmbrățișați de frații lor infractori.

În glumă, unul din polițiști a strigat: ”Care ai o sabie, să tăiem tortul?”, moment în care au sărit vreo 30 de infractori imenși, cu câte 2 săbii, așa încât polițiștii au făcut din reflex pe ei.

Surprizele oferite de polițiști nu s-au oprit aici. Interlopii au găsit în fiecare felie de tort ori un pistol Beretta, ori un încărcător plin cu gloanțe. Polițiștii spun că dau și ei din ce au primit: ”A fost darul nostru de nuntă. E singura chestie pe care frații noștri din clanuri nu o pot obține legal în momentul ăsta. Altfel, la banii lor, ce era să le dăm noi?”, explică un polițist.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
21 august 2020 10:47
Citește mai mult despre: interlop

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult