Polițista din Cluj, pensionată la 30 de ani ca să nu mai dea cu lacrimogen în colegi

Conducerea Inspectoratului de Poliție al județului Cluj recunoaște că intervenția de ieri a polițiștilor la incidentul de pe Calea Mănăștur, când o polițistă și-a gazat colegul în timpul unei intervenții a fost una deficitară, iar șeful IPJ, chestorul Mihai Rus a dispus demararea unei verificări interne de către o comisie de specialiști.

„Intervenția colegilor noștri a fost o intervenție deficitară, de aceea am dispus verificări pe linie internă, concluziile acestor verificări vă vor fi prezentate la momentul oportun. Ne dorim să îmbunătățim constant modul de intervenție și să facem acest lucru în condiții de legalitate și de eficiență”, a declarat chestorul. Acesta a precizat că prima măsură luată a fost pensionarea de urgență a colegei.

Totodată, s-a decis și aplicarea unei sancțiuni administrative, respectiv polițista nu va mai avea voie să se angajeze în MAI 22 de zile, cât mai are din concediul de odihnă. Colegul gazat s-a plâns mass media că a cerut în repetate rânduri un partener mai deștept, eventual un câine sau o pisică dresată dar a fost ignorat de superiori.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 mai 2024 18:43
Citește mai mult despre: cluj pensie politista

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult