Deși este așteptat să sosească în România în două zile, vaporul cu bani care se îndrepta spre portul Constanța ar putea întârzia. Asta pentru că trecerea prin strâmtoarea Dardanele este foarte dificilă.

vapor-cu-bani-constanta.jpg

„Trebuie să înțelegeți, vaporul este efectiv burdușit cu bani, din cală până în vârful antenei radar. Și fiind foarte mare, atinge fundul strâmtorii și există pericolul să eșueze. De aceea așteptăm o maree mai puternică să ne ridice un pic, asta va veni cu următoarea lună plină”, a anunțat comandatul vasului. 

Autoritățile au confirmat că listele făcute în Portul Constanța, pentru românii care vor primi fiecare o pungă de Mega plină cu bani rămân valabile. Totodată s-a pus în discuție ca Forțele Navale Române să trimită Fregata Ferdinand, după ce aruncăm toată muniția din ea, să aducă o parte din bani în țară. 

„Dacă reușim să transferăm din vas cam 100 de tone de bani acesta s-ar putea ridica 50 de centimetri, suficient să treacă prin Dardanele fără probleme”, a explicat un specialist în navigație. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 20.08.2019 14:43 Social

National Cinematografic