Propunere a Ministerului Turismului. Weekendul va fi mutat luni şi marţi, că măcar e frumos şi soare

O nouă propunere a ministerului Turismului ne-ar putea face weekend-urile mai frumoase, în ciuda lui Dumnezeu. Astfel, la minister există un proiect de lege ce vizează mutarea weekendului lunea și marțea, că atunci sunt cele mai însorite și frumoase zi din vară. 

„Oricum aceste zile nu au fost niciodată bune pentru muncă. Lunea ți-e silă să te duci la muncă, n-ai chef de nimic, productivitatea e zero. Nici marți nu te poți ambala prea tare, că sunt trei ceasuri rele. Abia de miercuri se mai reglează treaba. Plus că e foarte frumos afară, e păcat să stai închis în birou în zilele astea, nu e ca în weekend”, a declarat un reprezentant al ministerului. 

Asta nu înseamnă că cele două zile de weekend vor fi lucrătoare. Sâmbăta va fi păstrată pentru cumpărături la mall și excursii prin oraș iar duminica nu este corect să muncești, că te bate dumnezeu. Zilele libere vor fi recuperate în celelalte zile lucrătoare, adică miercurea și joia, că vineri e program scurt. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

19 iunie 2017 14:58
Citește mai mult despre: ploaie soare weekend

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult