Răzbunare! Localnicii din Vama Veche vin în Bucureşti, se îmbată şi vomită la metrou!

Ca să se răzbune pentru dezastrul pe care bucureştenii îl lasă în urmă în fiecare duminică seară, când pleacă din Vamă şi se întorc acasă, locuitorii din Vama Veche au decis să vină la Bucureşti şi să vomite în metrou.

„Trebuie să vadă şi ei cum e când vin fel de fel de străini la tine în oraş şi îşi bat joc de tot, de parcă ar fi în câmp. Sigur, nouă ne e mai dificil să vomăm cât ei, pe lângă alcool trebuie să luăm şi nişte purgative. Ei rezolvă totul în mod natural, doar prin consum de alcool”, susţine Mioara Papuc, care s-a născut şi a crescut în Vama Veche şi nu mai suportă să vadă cum bucureştenii îşi bat joc de localitatea ei.

Mioara Papuc e de acord cu bucureştenii care susţin că „Vama nu mai e ce-a fost”, dar speculează că un factor ar fi şi miile de bucureşteni care vomită agăţaţi de toate gardurile şi zidurile din Vamă.

Reprezentanţii Metrorex nu au condamnat acţiunile localnicilor din Vama Veche, ba mai mult, au adus personal suplimentar pentru curăţenie.

„Înţelegem protestul celor din Vamă, dar nu e nicio problemă. Rezultatele de anul acesta de la BAC înseamnă mai mulţi oameni care spală pe jos, deci o igienă mai bună la metrou”, declară Decebal Popescu, departament HR Metrorex.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
23 iulie 2013 03:07
Citește mai mult despre: alcool Bucuresti metrou razbunare Vama Veche voma

Alte articole

Vezi mai mult