Razie ANAF în Dragonul Roşu: “Am găsit 5 chinezi în uniforme AMAF care făceau şi ei controale acolo”

Operaţiunea “Cristal” e mai complicată decât s-ar putea crede! La ultima razie în complexul “Dragonul Roşu”, o echipă formată din 5 ofiţeri ANAF au avut surpriza de a găsi printre tarabe şi 5 ofiţeri chinezi, costumaţi în uniforme AMAF, care îi verificau şi ei pe vânzători, confiscând marfă şi percepând amenzi usturătoare.

Întrebaţi cine sunt şi cu ce drept fac verificări, chinezii au exclamat “AMAF Antiflauda! AMAF Antiflauda! Foalte legal! Velificale AMAF!”, după care au răsturnat un maldăr de conserve, profitând de haosul creat pentru a se face nevăzuţi.

Nu e prima oară când inspectorii ANAF întâmpină astfel de situaţii comice. “Suntem în Dragonul Roşu, oricine poate să-şi procure de aici o uniformă cu ‘AMAF Antiflauda’, ‘ANAP Artifauda” sau chiar ‘ANANAF Wangthongxia’ şi să meargă cu ea în control. Vânzătorii de aici nu ne ajută cu nimic, fiindcă şi ei preferă să fie verificaţi de chinezi – le vorbesc limba, le tolerează obiceiurile iar amenzile sunt mult mai mici!”

Până la destructurarea Fiscului fals din “Dragon”, adevăraţii angajaţi ANAF îşi vor dota uniformele cu mai multe elemente de siguranţă, imposibil de falsificat, a declarat un ofiţer cu ochii migdalaţi şi un accent ciudat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
13 noiembrie 2015 14:26
Citește mai mult despre: ANAF chinezi contrafacere dragonul rosu fisc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult