Probleme grave pentru un român stabilit de mai mulți ani în Germania. Acesta a intrat în vizorul Fiscului german după ce și-a făcut concediul în România, în stațiunea de lux Mamaia, unde în ultimii ani germanii nu-și mai permit să meargă, ci se duc la ieftineală, în Grecia sau Italia.fisc_german_mamaia.jpg

Se bănuiește că românul ar avea conturi ascunse în Elveția și e investigat pentru evaziune fiscală. Nemții nu-și pot imagina cum altfel putea să adune bani pentru hotel în Mamaia în plin sezon, dintr-un salariu de 2500 de euro, ca strungar. Probele împotriva românului au fost adunate de un detectiv german, care l-a urmărit prin stațiune.

”A mâncat în fiecare zi, timp de 10 zile, 4 mici la o terasă, și două beri. Apoi acest nabab a cumpărat înghețată pentru el și pentru toată familia, la un chioșc de lângă parcul de distracții. Păi nici Țiriac nu a fost văzut pe-acolo!”, relatează detectivul Peter Dachshund. Acesta a remarcat că ținta ar fi dat de băut și unui număr mare de rude rămase în România, care se țineau peste tot după el și ziceau: ”Plătește tu, boss, că ești mare șmecher în Germania”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 09.07.2017 14:55 Social

National Cinematografic