Român emigrat, investigat de fiscul german după ce şi-a făcut concediul în Mamaia: “De unde a avut atâția bani?“

Probleme grave pentru un român stabilit de mai mulți ani în Germania. Acesta a intrat în vizorul Fiscului german după ce și-a făcut concediul în România, în stațiunea de lux Mamaia, unde în ultimii ani germanii nu-și mai permit să meargă, ci se duc la ieftineală, în Grecia sau Italia.

Se bănuiește că românul ar avea conturi ascunse în Elveția și e investigat pentru evaziune fiscală. Nemții nu-și pot imagina cum altfel putea să adune bani pentru hotel în Mamaia în plin sezon, dintr-un salariu de 2500 de euro, ca strungar. Probele împotriva românului au fost adunate de un detectiv german, care l-a urmărit prin stațiune.

”A mâncat în fiecare zi, timp de 10 zile, 4 mici la o terasă, și două beri. Apoi acest nabab a cumpărat înghețată pentru el și pentru toată familia, la un chioșc de lângă parcul de distracții. Păi nici Țiriac nu a fost văzut pe-acolo!”, relatează detectivul Peter Dachshund. Acesta a remarcat că ținta ar fi dat de băut și unui număr mare de rude rămase în România, care se țineau peste tot după el și ziceau: ”Plătește tu, boss, că ești mare șmecher în Germania”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iulie 2017 12:07
Citește mai mult despre: concediu evaziune fisc mamaia

Alte articole

Vezi mai mult