Româncele, încurajate să umble mâine topless pe stradă: E 1 Mai în toată ţara, nu doar în Vama Veche

Veşti bune pentru românii care nu vor ajunge mâine pe litoral. În urma unor intense dezbateri publice, s-a decis ca mâine, de 1 Mai, româncele care au cu ce să umble topless pe stradă, exact cum ar face-o dacă ar merge în Vama Veche. Femeile care arată bine şi vor ieşi îmbrăcate pe stradă riscă chiar amenzi dacă sunt oprite în trafic de poliţişti.

„1 Mai e în toată ţara, nu doar în Vama Veche sau în Mamaia. De sâni descoperiţi trebuie să se bucure toţi cetăţenii României, fără discriminare, nu doar cei care pot ajunge la mare. Sperăm ca femeile să nu ne dezamăgească şi să respecte doleanţele bărbaţilor din România”, spune Decebal Popescu, reputat sociolog autohton.

Dacă ideea va avea succes, este foarte posibil ca femeile să fie încurajate să umble topless pe stradă şi în continuare, până la încheierea sezonului estival. „Ar fi o şansă imensă şi pentru turismul românesc”, spune Decebal Popescu. „N-ar fi exlcus ca unii turişti să nu vrea să vadă porţi maramureşene, castelul de la Bran sau mănăstirile din Moldova, ci femei care umblă topless pe stradă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 aprilie 2013 14:04

Alte articole

Vezi mai mult