România și Bulgaria s-au unit după ce a luat apa gardul de coceni din Vama Veche

Integrarea europeană începe, culmea, de la est! România şi Bulgaria au devenit în această noapte o singură ţară, după ce un val mai supărat a distrus gardul din coceni şi beţe care marca frontiera între cele două foste ţări.

„Era o chestiune de timp până la fuziunea româno-bulgară. Coceanul de rezistenţă al gardului fusese furat de o vulpe în urmă cu doi ani, iar până aseară, gardul se mai ţinea în şireturile de la o pereche de tenişi aruncată acolo de un turist beat”, explică foştii angajaţi ai Vămii, rămaşi acum fără obiectul muncii.

Mâine dimineaţă, cele două foste guverne se vor întâlni pentru a alege capitala noului superstat româno-bulgar, dar şi numele entităţii, cel mai probabil Bulmânia sau Rombulgânia – pentru că Romgaria ar putea stârni reacţii negative de la Budapesta.

Din păcate, avertizează specialiştii, dispariţia graniţei nu aduce cu sine şi dispariţia Dunării, pe care va trebui s-o betonăm tot cu fonduri europene dacă vrem să facem o treabă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
14 mai 2021 11:05

Alte articole

Vezi mai mult