Rugăciunile au funcționat! Ploaie cu spirt într-un sat din Vaslui

În timp ce o mică grupare de români care se cred deștepți s-au întrecut în miștouri pe seama moldovenilor care se roagă pentru ploaie, de partea cealaltă a României, cea care mai și muncește în loc s-o frece toată ziua pe internet, lucrurile stau excelent. Nu numai că a plouat, într-un sat din Vaslui Dumnezeu a fost atât de impresionat de eforturile în rugăciune ale localnicilor încât a dat și cu spirt.

Ploaia a început chiar de dimineață, când se duce lumea să ia una mică de la birt să-și facă curaj să se urce pe tractor și a durat două ore. Sătenii mai prevăzători, dar mai ales cei care chiar cred în Dumnezeu au pus din timp butoaie largi prin curte și pe lângă streșini să adune spirtul pentru la toamnă.

„Atâta belșug de spirt n-am avut de ani buni. M-a ajutat Dumnezeu, mulțumesc frumos, am cu ce să fac vinul ăla pe care o să-l vând la ăștia de la oraș după ce pun o etichetă de-aia frumoasă cum le place lor, ceva cu Chateau Averești sau Podgoriile Cantemir, că ăia beau și pișat dacă le pui eticheta care trebuie”, a explicat un veteran al băutului dintr-un sat din Vaslui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 iulie 2022 14:52
Citește mai mult despre: ploaie spirt Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult