Rusia a desființat limita de vârstă pentru serviciul militar. Iliescu s-a înrolat deja

Nici n-au trecut 2 minute de când Rusia a anunțat că a desființat limita de vârstă pentru serviciul militar că Ion Iliescu deja se lăuda pe VKontakte că s-a înrolat în armata rusă și că s-a apucat să-și facă bagajele pentru a pleca pe frontul din Ucraina.

„Lâncezeam degeaba în România, mă bucur că am în sfârșit parte de niște acțiune. Trăiască Mama Rusia!“, a scris Ion Iliescu pe rețeaua socială rusească. El i-a spus ulterior unui reporter rus că perioada studenției petrecute la Moscova l-a apropiat pentru totdeauna de Rusia și de tot ceea ce reprezintă ea, așa că i se pare normal să se înroleze și să ajute țara pe care o iubește.

Iliescu s-a prezentat la ambasada Rusiei de la București, dar într-un mod cu totul spectaculos. Ca să le arate rușilor că este în cea mai bună formă fizică, Iliescu a deposedat de armă jandarmul care păzea ambasada, după care a sărit gardul și s-a urcat pe clădire. A intrat în ambasadă printr-un geam de la etajul doi, direct în biroul ambasadorului, care a rămas impresionat de calitățile fostului președinte al României.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 mai 2022 14:59
Citește mai mult despre: armata Iliescu rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult